information

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuración o obtenir més información aquí. clica aquí

Inici

Gestió Responsable

 

 

SUstainability & REsponsibility: SURE! ... Perquè al CCIB fa temps que vam començar a plantejar-nos com podíem donar millor resposta a les creixents expectatives ètiques i responsables de cada un dels públics que es relacionen amb la nostra empresa, de totes aquelles persones que d'una manera o altra, externament o internament, es veuen afectades per les nostres activitats o bé les seves activitats incideixen en la nostra empresa.

 

La nostra conclusió va ser l'aposta clara per consolidar un compromís cap a tots aquests grups d'interès (o stakeholders) que anés més enllà de l'estricta sostenibilitat mediambiental, un compromís que passés a formar part d'una filosofia integrada en la nostra missió i valors corporatius, de manera que fos possible harmonitzar els objectius de negoci amb el compliment del triple deure social, ambiental i de bon govern que avui s'espera de nosaltres.

 

Tot i que a curt termini molts equips directius podrien no considerar una aposta d'aquest tipus per no tenir - aparentment - retorn econòmic, al CCIB vam creure que una gestió integralment responsable era l'única manera d'endinsar-nos en un futur incert, alhora que esperançador, per a la nostra societat i tots els nostres grups d'interès.

 

Vam creure que en una societat en xarxa com la nostra, el diàleg obert i permanent amb clients, socis, comunitat local, líders governamentals i institucionals, persones treballadores, sindicats, mitjans de comunicació, o per descomptat, el món acadèmic, per esmentar alguns grups, havia de formar part de la nostra estratègia empresarial més bàsica.